Asiasanat: tatuointi-tarra, vedenpitävä väliaikainen tatuointi tarra, väliaikainen tatuointi-tarra, Halpa tatuointi tarra, Laadukas vedenpitävä väliaikainen tatuointi tarra, Kiina väliaikainen tatuointi tarra Toimittajat.

€0.34 €0.57
  • Varastossa
  • o510


  • Koko: 10.5*6CM
  • Malli Numero: Väliaikainen Tatuointi
  • Tuotemerkki: krasivyy
  • Tyyppi: Väliaikainen Tatuointi

  • Pakkauksen Paino: 0.008kg (0.02lb.)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
  • Paketin Koko: 21cm x 15cm x 1cm (8.27in x 5.91in x 0.39in)

tatuointi koko:10.5*6cm

Rakas venäjän ja Ukrainan asiakkaita,huomioithan, että posti tilaus-osoite on seuraava:

1.Ole hyvä ja täytä koko nimi -etunimi -sukunimi -kansallinen

2.Ole hyvä ja täytä oikea osoitteesi,- zip-koodi(6 numeroa venäjän, 5 numeroa, Ukraina ) Venäjän alueet -sijainti(kaupungin tai maan nimi )on pakollinen-katu,asuin-tai huoneisto

Emme ole vastuussa VIRHEESI. Ole hyvä ole, e :

1. Jos, jotta voidaan valita OMNIVA Talouden Air Mail tai SunYou Talouden Air Mail , se kestää yleensä noin 15-60 työpäivää toimitus ja seuranta tietoja saatavilla vain Kiinassa

2. Jos tarvitset F ull T raastava, kuten RF12345678***CN. ole hyvä ja lisää rahaa valitsemalla "China Post Rekisteröity Air Mail" tai " ePacket ", jne. koko seuranta .

3.Tuontitullien ja verot eivät sisälly kohteen hinta ja toimituskulut. Mutta älä huoli, me merkitse paketti erittäin alhainen arvo.Kiitos tuestanne!

Toimitus:

1.Lähetämme ulos paketin sisällä 2-5 arkipäivää sen jälkeen kun maksu selvitetty. Varmista, että osoite on oikea, ennen kuin ostaa.

2.Emme ole vastuussa aiheuttamia viiveitä tullin yksikkö maasi.

3.emme ole vastuussa tullien.

Suurin osa maa toimitusaika kuin karjua:

Palaute: Jos sinulla on ongelmia tai eivät ole täysin tyytyväinen ostokseesi älä epäröi ottaa meihin yhteyttä ensin ennen lähtöä negatiivinen palaute. Meidän tulee ratkaista ongelman tyydyttää sinua. Teemme yhteistyötä sinua, kunnes olet tyytyväinen. toivomme vilpittömästi, että voit jättää meille positiivista palautetta. Jos jostain syystä et ole tyytyväinen ostokseesi, ota yhteyttä kautta "Omat Viestit" tai "Kysy Myyjä Kysymyksiä" ennen lähtöä neutraali tai negatiivinen palaute, Jos ei ole ongelma, jätä meille 5 tähden positiivista palautetta kohteita, ja palvelu . Pakkauksen Tiedot Yksikkö Tyyppi: pala Paketin Paino: 0.008 kg (0.02 lb.) Paketin Koko: 21cm x 15cm x 1cm (8.27 x 5.91 x 0.39 in)


Kirjoita arvostelu

Tutustu myös