Asiasanat: Uima-laukku, laukku uinti, vedenpitävä laukut uinti, Halpa uima-laukku, Korkea Laatu laukku uinti, Kiina vedenpitävä laukut uima-Toimittajat.

€1.17 €1.54
  • Varastossa
  • o943


  • Ominaisuus: Vedenpitävä
  • Malli Numero: io98
  • Tuotemerkki: CQC
  • Materiaali: PVC
  • Tyyppi: Vedenpitävä laukku

  • Yksikkö Tyyppi: pala
  • Pakkauksen Paino: 0.055kg (0.12lb.)
  • Paketin Koko: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

Noin Lähetys 1), MAAILMANLAAJUINEN TOIMITUS.. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO) 2) S&H EI SISÄLLÄ TEHTÄVÄT, ostajia ei ole vastuussa mistään paikalliset verot tai muut tuonti maksuja. 3) Tilaukset käsitellään sisällä lupasi päivän kuluttua maksun vahvistuksesta. 4) Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoitteet TULEE vastata oman toimitusosoite. 5) kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat meidän vain viitteeksi. 6) PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella. 7) Jos et ole saanut lähetyksen sisällä 39 päivää maksu, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys! Noin Maksu 1) Emme hyväksy Ali West Union, TT, PP-ja maksu-prosessori ESCROW. 2) Maksu on tehtävä 7 päivän kuluessa tilauksen. Return & Palautus 1) Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on ostajan kustannukset. 2) Kaikki palautettavan tuotteen TULEE OLLA alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja tilauksesi numero. 3) hyvitämme KOKO WINNINNG HINTATARJOUS paitsi toimituskulut, saatuaan kohteen sen alkuperäisen ehdon ja pakkausten kaikki osat ja tarvikkeet mukana. Noin Takuu 1) 12 kuukauden Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu. 2) Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA PÄÄTTYI TAKUU. Noin Palautetta Olemme säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen 5 TÄHTEÄ, ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Positiivinen Palaute on meille erittäin tärkeää. Pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute. Niin, että voimme tyydyttävästi osoite huolesi.

Vedenpitävä Multi-tyyli Venttiili Tyyppi Mini-Laukku Älypuhelin Kosketusnäyttö Puhelin Laukku Hoitoa Puhelin Kontti

Koko :10.5*20cm

Valum: 10.5*17.5 cm

Sopii alle 6 tuuman koko puhelin.


Erlan Useinov
2017-11-24
1/5
goods not пришёл seller продлял protection 2 double. three two said and wait on message posted wasted standby 4 month in total time-. through money returned dispute. no more order it'll
Karely Jelsy1313
2018-03-22
3/5
not sure the tightness. single clip. size, S10 nomu fit well.

Kirjoita arvostelu

Tutustu myös