Asiasanat: Tarvikkeet materiaali, soveltamisala usb, accessori, Halvat tarvikkeet materiaali, Korkea Laatu usb-soveltamisala, Kiina accessori Toimittajat.

€5.69
  • Varastossa
  • o1410


  • Tuotemerkki: TAC VECTOR-OPTIIKKA
  • Malli Numero: SKOTTI-05

  • Yksikkö Tyyppi: pala
  • Paketin Koko: 5cm x 3cm x 2cm (1.97in x 1.18in x 0.79in)
  • Pakkauksen Paino: 0.1kg (0.22lb.)

Vector-Optiikka Riflescope Rekyyli Sovittaa Tulppa (SKOTTI-05)

Koodi: SKOTTI-05 Paino (netto): 20g (0.7 unssi) Koko: 40 (L)x20(W)mm Asenna 11mm lohenpyrstö rautatie-Full Metal Fit-kaari ja jopa sovittaa rautatie-irrotettava clipper Kanssa shokki tulppa tappi on Valmistettu Kiinassa alle meidän tiukka laadunvalvonta

Yhtiön Politiikka: Pyrkiä Asiakastyytyväisyys

Meillä on runsaasti kokemusta, kun kansainvälisen järjestyksen ympäri maailman. Voimme toimittaa tilauksen APO-Ruutuun. Yhdistämme toimituskulut multi kohteita ostaa.

Ennen Toimitusta

Toimitamme tuotteen asiakkaan yksi tai kaksi liiketoiminta-käsittely päivänä kun maksu on selvitetty. Voimme tarkistaa, jotta huolellisesti, ennen kuin se on lähetetty sinulle.

Me pack tilauksen hyvin kova, joilla on normaali ulkonäkö, joka on helppo custom välys. Jos tarvitset lisää pyynnöstä, kun pakkaus, ota meihin ilmoitti ensimmäistä kertaa.

Jos mahdollista, toimita meille puhelinnumerosi vain varten paikalliseen postiin tarpeisiin. Siinä tapauksessa, että olet poissa, ja ei voi poimia kohteen sijaintisi ajoissa, posti voi soittaa sinulle muistutus (Enimmäkseen, mail harjoittajan on vain laittaa ilmoitus).

P. S: Me pidämme korkea turvallisuus ja luottamuksellisuus asiakkaillemme henkilöstö.

Toimitus Tila

Me lähinnä käyttää EMS ja Ilman Rekisteröityä Mail for worldwide shipping. Ne ovat liikennöi post office ympäri maailmaa. EMS Express voi olla seurata EMS verkkosivuilla (China Post Office) ja paikalliseen postiin. Ilman Rekisteröityä Mail voidaan seurata paikalliseen postiin. Molemmat allekirjoitus hyväksyä.

Jos tarvitset raidan numero, lähetä sähköpostia tai jätä viesti meille hankinta.

Voimme käyttää myös muita express shipping, kuten UPS, DHL, FedEx ja TNT jne, vaikka kustannukset ovat korkeammat. Sinun on otettava yhteyttä meihin ensin, jos tarvitset edellä palvelu.

Merenkulku vakuutus on vapaaehtoinen, ja se on jopa asiakas.

Jos haluat tietää tarkat toimituskulut, lähetä meille viesti.

Toimitus Erä

Yleisesti ottaen Kiinan EMS Express kestää noin 2-4 päivää Kiinasta Aasian maissa, noin 3-6 päivää Australiassa, USA: ssa tai Kanadassa, noin 5-10 päivää Euro mantereella ja noin 6-12 päivää Etelä-Amerikassa jne. On huomannut, että joissakin maissa tai paikoissa voi kestää kauemmin aikaa.

Toimitus aikana voi tapahtua jokin poikkeus, koska mukautettu tarkistus ja post office laiminlyödä. Voit ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla ei ole sitä säännöllisesti päivää. Meidän tulee ensinnäkin tarkistaa sen kappaleen numero. Jos se ei toimi, lähetämme seurata hakemuksen paperi-postiin, joka kestää useita päiviä hankkia vastauksen. Se on normaali seurata edistymistä asettaa Kiinan Posti.

Verrattuna Hongkongin Post-Palvelu, Kiina Kiinan Air Rekisteröityä Mail, joka on halvempaa ja hitaammin kuin EMS Express on outoa toimitus erä ja toimitus (pääasiassa siksi, että kansainvälisen lento). Joskus nopea 7 päivän kuluessa, ja joskus myöhemmin kuin 21 päivää. Lisäksi se on pieni ja köyhä tietoa merenkulun edellytys. Meillä on monia tapauksia, että vaikka asiakas saa tuotteen, järjestelmän post office vielä kertoo, että se oli juuri lähettänyt Kiinasta useita päiviä sitten. Siinä tapauksessa toivomme vilpittömästi, asiakkaat voivat pitää vähän enemmän kärsivällisyyttä mahdollinen viive, koska emme voi hallita toimitus nopeus posti-ja custom-julkaisu. Monet kiitokset etukäteen.

Maksutapa

Alipay on ensimmäinen vaihtoehto, ja etusija maksun. Voimme myös hyväksyä maksun kautta Pay-Pal tai Western Union-Pankin tai T/T Lanka Liiketoimen tai luottokortilla (vain yhdysvalloissa) jne.

Jälkeen Myynti Palvelu

Paitsi ihmisen virheitä, vaihdamme viallisen upouusi yksi 14 päivän kuluessa saat tuotteen. Mukaan kilta määräyksiä asiakas on vastuussa palaavat postikuluja.

Kaikki laajuuksia ja kohteita on kolmen vuoden takuu.

Lopuksi palautetta ja ehdotuksia ovat erittäin tärkeitä meille.

Kiitos vielä kerran huomiota. Toivomme vilpittömästi, että nautitte meidän tuotteita.


Timo H Kauppinen
2017-11-29
5/5
Nice products

Kirjoita arvostelu

Tutustu myös