Asiasanat: jos päivä, tapauksessa näyttö, lahja-näyttö, Halvat tapauksessa päivä, Korkea Laatu tapauksessa näyttö, Kiina lahja näytön Toimittajat.

€2.69 €2.93
 • Varastossa
 • o39


 • B: Savukkeiden
 • Materiaali: Ruostumaton Teräs
 • C: caixas de cigarros
 • Technics: Muut
 • D: cajas de cigarrillos
 • Aluksia: Kiina
 • A: pacchetti di sigarette
 • Malli Numero: 9.4 x 9,7 x 1,9 cm

 • Pakkauksen Paino: 0.1kg (0.22lb.)
 • Yksikkö Tyyppi: pala
 • Paketin Koko: 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)

Uusi Muoti Nahka Tasku-Savuke Tupakka Tapauksessa Box Haltijalle Tupakkatuotteiden Varastointi Tapauksessa Lahja Myynti Dropshipping Caixas De Cigarros Ominaisuus:

100% Upouusi!

Materiaali: Ruostumaton Teräs ,nahka

Koko: 9.4 x 9,7 x 1,9 cm

Väri: Musta

Täydellinen itse käyttää tai lahjaksi.

Tyylikäs, tyylikäs ja ainutlaatuinen muotoilu.

Savukeimukkeet on tilaa 20 säännöllisesti koko savukkeita.

Kätevä kuljettaa taskussa tai business-laukku.

Sisäinen kevät tabletting suojaa savuke alkaen pudottamalla pois. 1 x Savuke tapauksessa toimitamme ympäri maailmaa (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO). Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen. Lähetämme paketin kautta Kiinaan air post. Toimitusaika riippuu Toimitus Harjoittaja, Tulli-ja Post-Dispatch kohde-ja muut tekijät.Useimmat paketit voi olla sai 20 työpäivää (4 viikkoa). Katso alla toimitusaika kokoelma määrällisiä tietoja:

Otamme vastaan Sähköpostitse pyynnöt palaa 7 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Jos tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä numerossa hyvitystä tai vaihto. Jos et ole tyytyväinen, kun vastaanotat kohteen, ole hyvä ja palauta se 7 päivän kuluessa korvaavan tai rahat takaisin. Ota meihin yhteyttä paluuta opas, ennen kuin voit palauttaa sen. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja tilaus-TUNNUS. Jos tuote on viallinen 3 kuukautta, Me lähetämme sinulle korvaavan ilman lisämaksua tai tarjoavat palautusta, kun saamme viallisen nimikkeen. Jos tuote on viallinen 3 kuukauden jälkeen, voit silti lähettää se takaisin meille. Lähetämme sinulle uuden saatuaan viallinen erä. Mutta sinun tarvitse maksaa ylimääräisiä postikuluja. Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus OstaaUusin.news! Jos olet tyytyväinen meidän tuote ja palvelu, anna meille positiivista palautetta kanssa 5 tähden tarkastelu, joka on meille erittäin tärkeä. Tulemme hyvin kiitollinen, jos voit jättää todellinen tunne täällä. Jos et ole tyytyväinen kohteita tai palvelua, ota meihin yhteyttä, ennen jättämättä palautteita, voimme ratkaista ongelman heti, kiitos! Ota Viesti meille, alkaen 9:00. 18:00. (GMT+8) maanantaista lauantaihin . Jos sinulla on kysyttävää, ole hyvä sanoma meitä ja antaa meille mahdollisuuden auttaa sinua. Kaikki viestit vastataan kuluessa 1 arkipäivä (paitsi juhlapäivinä Kiinassa). Jos et saa vastauksen, ota ystävällisesti uudelleen lähettänyt viestin ja me vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Pyydämme anteeksi myöhäinen vastaus loma-aikana (mukana sunnuntaisin).


Csf Healwell
2017-10-29
4/5
normal case. stop no middle, drop when sometimes therefore cigarette.
Samchan 06
2017-12-25
3/5
it is not

Kirjoita arvostelu

Tutustu myös