Asiasanat: 1500 uf kondensaattori, kondensaattori 1500 uf 6.3 v, elektrolyyttinen kondensaattori, Halpa 1500 uf kondensaattori, Korkealaatuinen kondensaattori 1500 uf 6.3 v, Kiina elektrolyyttinen kondensaattori Toimittajat.

€5.29
  • Varastossa
  • o1379


  • Tuotemerkki: SZFTHRXDZ
  • Malli Numero: 6.3 V 1500 UF 8X20

  • Yksikkö Tyyppi: paljon (100 kpl/erä)
  • Pakkauksen Paino: 0.12kg (0.26lb.)
  • Paketin Koko: 15cm x 11cm x 4cm (5.91in x 4.33in x 1.57in)

=Meistä tavoite=

Olemme markkinajohtaja online-e-jakelijat ja TUOTERAKENTEEN ratkaisut.

Jos ostat enemmän määrä, ota meihin yhteyttä, ja aion tarjota suotuisa hinta.

Jos et löydä tuote tarvitset, ota meihin yhteyttä, annamme sinulle tarjouksen, tarjoamme yhden luukun hankinta-palveluja.

Yrityksemme käsittelee lähinnä resistorit / vastukset, kondensaattorit, transistorit, muistisirujen, viestintä-sirut, korkea taajuus RF-ja muut high-end tuotteita. Meidän periaate on raaka-aineiden ja ensimmäinen palvelu, rehellisyys. Yritys Pohjois Huaqiang perustettiin 10 vuotta, Internet on tehokas järjestelmä valmistaja, tarjonta ja myynti agentti.

=Maksu=

1. Ennen kuin teet maksu, varmista, että maksu-tili on käytettävissä.

2. Kaikki maksut pitäisi olla selvitystilaan 7 päivän kuluessa vastaanottamisesta kohde. Jos et todellakaan voi maksaa, ota meihin yhteyttä ensin ja me autamme sinua ratkaisemaan ongelman.

3. Jos sinulla on erityisiä vaatimuksia, jotka koskevat hankkeen yksityiskohdista, ole hyvä ja jätä viesti järjestyksessä.

=Lähetys=

1. Voimme lähettää tuote maailmalle.

2. OstaaUusin.news huoletta logistiikka - standardien,DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, China Post, Hongkong Post ovat saatavilla.Ystäviä Brasiliassa. Koska korkea tullaus ehdot DHL, FedEx, TNT ja UPS Brasiliassa tulli, on vaikea tyhjentää tulli. Myyjät voivat valita EMS. EMS logistiikka on helpompi siirtää tulli-Brasiliassa.

3. Saatuaan maksun, tuote lähetetään 3 päivän sisällä.

4. Kun teet maksu, ota varmista, että toimitusosoite ja puhelinnumero ovat oikein.

5. Voit seurata tilan tuotteen verkkosivuilla sen jälkeen, kun lähetys.

=Palaute=

1. Koska mielipiteesi on erittäin tärkeää meidän kehitystä, jos olet tyytyväinen tuotteemme ja palvelumme, olemme vilpittömästi kutsua sinut jättää meille hyvää palautetta. Paljon kiitoksia ajastasi.

2. Suunnitelmamme on lähteä samaan palaute jälkeen positiivista palautetta.

3. Ota meihin yhteyttä ennen lähtöä mitään negatiivista palautetta tai avaamalla minkä tahansa riita päällä, me yritämme parhaamme ratkaista ongelman.

Kiitos erittäin paljon tuestanne ja toivotamme teille mukava päivä!


Easdsadwqewdas
2018-03-02
5/5
Nice caps!

Kirjoita arvostelu

Tutustu myös