Asiasanat: pabx-puhelimen järjestelmä, pabx-järjestelmään, pabx puhelin, Halpa pabx-puhelimen järjestelmä, Korkea Laatu pabx-järjestelmään, Kiina pabx puhelin Toimittajat.

€26.02
 • Varastossa
 • o1187


 • Malli Numero: MD206
 • laajennus: 6
 • väri: Musta
 • Tuotemerkki: Excelltel
 • Jännite: 110V or 220V
 • CO line: 2
 • soitonsiirto: Kyllä
 • Puhelun siirto: Kyllä
 • Tyyppi: Mini PBX
 • Materiaali: plastice tapauksessa
 • call pickup: Kyllä

 • Pakkauksen Paino: 1.5kg (3.31lb.)
 • Paketin Koko: 24cm x 20cm x 6cm (9.45in x 7.87in x 2.36in)
 • Yksikkö Tyyppi: pala

Tyyppi : PBX

Malli: MD206

Kapasiteetti: 2 CO linjat, 6 laajennukset

Pakkausluettelo

Paino: 1.1 KG/PC

Määrä: 20kpl yhden carton

Lahja laatikko koko: 24×20×5,5 cm

Kotelon koko: 49 x 28 x 41cm

Excelltel Technology CO., Oy

olemme ammatillinen PABX suunnittelija ja valmistaja Kiinassa. Toimimme PABX alalla yli 15 vuotta jameidän ydinliiketoimintaan kansi R & D, tuotanto ja markkinointi eri tyyppisiä PABX. Meidän PBX välillä useita tasoja, kuten pienten & simplePABX, hotelli PBX GSM langaton PBX -, Avain puhelin hybrid PBX, suuri digitaalinen PBXetc... C. O-linjan välillä 1-16, tiedostotunnistetta vaihtelevat 6-128. Tarjoamme myös PBX-tarvikkeet, kuten avain, puhelin, analoginen soittajan puhelimeen, hf-puhelin doorphone, tallennus-järjestelmä jne...Kunnes nyt Excelltel PABX jo viety yli 50 maassa ja voitti hyvä maine. Kaikki PABX on alun perin suunniteltu itse, SMT-tekniikka, ourfactory kasvi-ala on noin 3000 neliömetriä, 100 työntekijät ja toimihenkilöt. Meillä on erinomainen T&K-tiimi, joista suurin osa työskentelee tietoliikenteen alalla yli 15 vuotta. Voimme tehdä OEM/ODM monien merentakaisten ostajia ja Kiinan jälleenmyyjät.

Noin toimitus : MAAILMANLAAJUISESTI SHIIPPING : (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO) Tilaukset käsitellään ajankohtaisia kun maksu todentaminen Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet .Tilauksesi osoite on ottelu toimitusosoite näkyvät kuvat eivät ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuna ja lomilla . Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella. Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun ,ota meihin yhteyttä . Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen .Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

Return & Palautus Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu . Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää .sitä pidetään käyttää, ja emme ole ongelma sinulle palautusta tai vaihtoa . Ei ole poikkeuksia ! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia. Kaikki palasi erät on alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun on annettava meille shipping-seuranta numero,erityinen syy palata hyvitämme koko voittavan tarjouksen summa, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana . Sen JÄLKEEN, kun SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä OstaaUusin.news tai, voit valita korvaavan Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote ei ole kuin mainostetaan

Noin Taata 1 vuoden valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja /tai väärin vastaanottamisen jälkeen. Vialliset tuotteet on raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa ,jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi ,Me emme ole maksettu takaisin tai vaihda kohteita kanssa päättyi takuu.

Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus OstaaUusin.news!

Noin palautetta

Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen ! palaute on erittäin tärkeää, että Meillä on pyrkimys tha otat meihin yhteyttä välittömästi ennen kuin . voit antaa meille neutraali tai negatiivinen palautetta, niin voimme tyydyttävästi osoite huolesi .Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä


Kirjoita arvostelu

Tutustu myös