Asiasanat: objektiivi nikon laajakulma, Linssi Suodatin, linssin suodatin asettaa, Halpa objektiivi nikon laajakulma, Korkea Laatu linssi suodatin, Kiina linssi suodatin asettaa Toimittajat.

€1.33 €1.63
  • Varastossa
  • o1185


  • Tyyppi: fld suodatin
  • Paketti: No
  • Tuotemerkki: KEFU
  • Malli Numero: 72mm

  • Pakkauksen Paino: 0.02kg (0.04lb.)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
  • Paketin Koko: 12cm x 10cm x 8cm (4.72in x 3.94in x 3.15in)

jos haluat päästä halvemmalla, lähetä sähköpostia minulle .hyvä, huomaa, somethings, jos ostat enemmän $7, me tarjoamme sinulle raidan numero , tarkista logistiikka tietoa,

Kuvaus: käyttää väri elokuva päivänvalossa tyyppi ammunta alle loisteputki valaistus, näyttö on sininen ja vihreä väri, mutta jos fluoresenssi suodatin lisättiin linssi,edellä mainittu ilmiö, värivirheitä voidaan korjata niin, että näytön väri voidaan palauttaa. Muuntaminen suodatin tarjoaa asianmukaisen ihon sävyjä ja luonnolliset värit kuvattaessa ympäristössä, jossa on fluoresoiva valot. Päivänvalo suodatin on magenta väri, joka lisää lämpöä koko kohtaus. Ominaisuudet: upouusi laadukkaita ja valmistettu metallista FLD suodatin tarjoaa oikea väri, poistamalla ankara vihreä valettu aiheuttama fluoresoiva sipulit. Miellyttävä ihon sävyt loistelampun valossa ilman salamaa. True-to-elämän värintoisto. Tärkeää missä tahansa ympäristössä, jossa ympäristön valon lähde on fluoresoiva Materiaali: optinen lasi suodatin package: 1x FLD SUODATIN

Maksu

· Hyväksymme Escrow VAIN, lähetä maksun meidän Sulkutilille:

· Escrow voit maksaa luottokortit, debit-kortit, s-ja Escrow saldot.

· Huutokauppa Numero, Nimesi ja toimitusosoite ON sisällytettävä Escrow-maksu.

· Kaikki maksut ovat odotettavissa 7 päivän kuluessa huutokaupan on suljettu. Kaikki ei-maksaa tarjoajien tulee ilmoittaa ja saada palkatonta varoitus e-Bay.

· Yhdistetty Toimitus useita kohteita on saatavilla pyynnöstä. Tarjoamme alennus Shipping & Handling Charge mitään ylimääräisiä tuote lähetetään samaan osoitteeseen.

Toimitus

1. Sen jälkeen, kun maksu on poistettu, tämä tuote lähetetään kautta Standard Air Mail (Hongkong Post) 48 tunnin kuluessa, mutta jättää viikonloppuisin ja muita lakisääteisiä vapaapäiviä.

2. Kaikki tuotteet on ilmoitettu "Lahja" kanssa alhaiset arvo, me aina yrittää laillisesti minimoida tuontitullien asiakkaille. Ota ystävällisesti huomaa, että emme ole vastuussa mistään tullit.

3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi.

5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella.

6. Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

7. Koska kannan tila ja aika eroja, me valita postittaa kohteen ensimmäinen saatavilla varastoon nopea toimitus

myyntihetkellä

· Kaikki meidän tuotteet on tarkistettu ja pakattu hyvässä kunnossa. Jos tuote on viallinen, ilmoita meille 14 päivän kuluessa saatuaan kohteen, vaihdamme uuteen tai hyvityksen, jos optio-out (merenkulku -, vakuutus-ja käsittelykulut ei palauteta).

· Ostajia on maksettava tuotto kustannukset ja me maksamme kustannukset reshipping.

· Palaa erät sisältävät alkuperäisessä pakkauksessa ja tarvikkeet.

· Otamme vaihtaa tai korjata sen valmistajan tapauksessa, että toimitettu tuote on löytynyt viallinen, kun postikulut olisi syntynyt ostaja.

· Pidä Escrow kuitti mukana palautettavan tuotteen, jotta voisimme käsitellä vaihto/korjaus vastaavasti.

ota yhteyttä

Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää. jos olet tyytyväinen kohteita tilasit, jätä palautetta.

Jos et ole tyytyväinen kohteita, voit tilata, ota meihin yhteyttä ennen lähtöä negatiivista palautetta.

Voimme työskennellä yhdessä ratkaista riidat.

USD 1417.00 /laukku USD 0.77 /laukku


Kirjoita arvostelu

Tutustu myös