Asiasanat: Avain Tapauksessa Auton, auton avain tapauksessa kansi, honda auton avain tapauksessa, Halpa-näppäintä tapauksessa auton, Korkea Laatu auto-näppäintä tapauksessa kansi, Kiina honda auton avain tapauksessa Toimittajat.

€2.86 €3.22
  • Varastossa
  • o1071


  • Materiaali Tyyppi: Top Layer Nahka
  • Tuotemerkki: MAIZHI

  • Pakkauksen Paino: 0.05kg (0.11lb.)
  • Paketin Koko: 2cm x 2cm x 2cm (0.79in x 0.79in x 0.79in)
  • Yksikkö Tyyppi: pala

materiaali:ihmisen nahka Pls Tarkistaa alla Avain Tyyli Huolellisesti, ennen kuin Ostaa

Asennettavaksi:

honda

Ja muut mallit...

Varmista, nykyisen alkuperäinen avain näyttää täsmälleen sama kuin avain kansi kuvassa alla. Paketti Sisältää: 1 KPL nahka-näppäintä tapauksessa vain (ei sis. avainta)

1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO) 2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen. 3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite. 4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi. 5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella. 6. Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys! 7. Koska kannan tila ja aika eroja, me valita postittaa kohteen ensimmäinen saatavilla varastoon nopea toimitus.

1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia. 2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#. 3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä OstaaUusin.news. TAI, voit valita korvaavan. 4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää, pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, jotta voimme tyydyttävästi osoite huolesi. Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!


Kirjoita arvostelu

Tutustu myös