Asiasanat: pallo pet, koira pureskella lelu, koiran lelut kumi, Halvat pallo pet, Korkea Laatu koira pureskella lelu, Kiina koiran lelut kumi Toimittajat.

€3.19 €3.62
 • Varastossa
 • o592


 • Tyyppi: Koirat
 • Lelut Tyyppi: Pureskella Leluja
 • Tuotemerkki: PETRICH
 • Koko: 7*7*7CM
 • väri: Vaaleanvihreä
 • Tuote: Sata kaksitoista tuhatta seitsemänsataa seitsemänkymmentä neljä
 • Materiaali: Kumi

 • Paketin Koko: 13cm x 18cm x 15cm (5.12in x 7.09in x 5.91in)
 • Yksikkö Tyyppi: pala
 • Pakkauksen Paino: 0.18kg (0.40lb.)

Ominaisuudet:

Valmistettu kumista, vastus purra

Tehokkaasti auttaa puhdistaa hampaat ja hieronta kumit ja kielen, vähentää plakin ja hammaskiven jalostukseen, mikä estää erilaisia suun sairauksia Harjoituksia hampaat ja pikku mussukka luun auttaa puhdistaa hampaat plakin

Tekniset tiedot:

Materiaali: Kumi

Koko: 7*7*7CM

Väri: Vaalean Vihreä 1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen.

3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi.

5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-aika voi vaihdella, erityisesti lomakaudella.

6. Jos et ole saanut orderafter 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Me jäljittää tilauksen ja saada takaisin sinulle asap. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

7. Toimitus Aika:

1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää aikaa palauttaa se siitä päivästä, jona on vastaanotettu. Jos tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, sitä pidetään käyttää ja ME EI ISSUEA PALAUTUSTA TAI vaihtoa sinulle. On olemassa NOEXCEPTIONS!

Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja tilaus-TUNNUS.

3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä OstaaUusin.news. TAI, voit valita korvaavan.

4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan. 1. 12 kuukautta Valmistajien rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu.

2. Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA

VANHENTUNUT TAKUU.

Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus OstaaUusin.news! Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää. Pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, niin että voimme suorittaa jopa teidän tyytyväisyys.

Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!


Kirjoita arvostelu

Tutustu myös