Asiasanat: moottoripyörä kawasaki muotosuojukset, tuulisuojan kit suzuki gsxr, moottoripyörä jalkatuki, Halpa moottoripyörä kawasaki muotosuojukset, Korkea Laatu tuulisuojan kit suzuki gsxr, Kiinan moottoripyörä jalkatuki Toimittajat.

€285.05 €300.05
 • Varastossa
 • o1131


 • Kohteen Tyyppi: Kannet & Koriste Listat
 • laatu: Korkea
 • Materiaali Tyyppi: Korkea Laatu ABS-Muovia
 • Motobike Tehdä: Kawasaki
 • Tuotemerkki: ROKALAM
 • Kohteen Pituus: 33inch
 • Mallin Nimi: ZX-10R
 • Kohteen Paino: 12kg
 • Kohteen Leveys: 23inch
 • Kohteen Korkeus: 55inch

 • Paketin Koko: 47cm x 47cm x 60cm (18.50in x 18.50in x 23.62in)
 • Yksikkö Tyyppi: Asettaa
 • Pakkauksen Paino: 12.0kg (26.46lb.)

Muistuttaa: nyt ZX-10R 2016 tuulisuojan kit, tämän Lisäksi kappaletta on 2015, muut osat on 2016, mutta kaikki osat tulee asentaa 2016 täydellisesti, mutta nyt markkinoilla on niin,kiitos Materiaali: korkealaatuinen ABS-Muovia,Valmistettu Käyttäen Alkuperäinen Painos ruiskuvalu Tekniikkaa Merkki: Kawasaki KUVAUS: Kawasaki ZX-10R Moottoripyörä Muotosuojukset Kawasaki ZX-10R Moottoripyörä Bodyworks Kawasaki ZX-10R Urheilu Pyörä Kehon sarjat Sopii Kawasaki ZX-10R Vuoden aikana:2016 Yksityiskohtia: 16 Kpl pre-Porattu Precision Asennettavaksi sisältää Lämpö-Kilpi Teknologian korkea Laatu Maali Työtä

Jos tarvitset Universal Moottoripyörä Tuulisuojan Ruuvit, Pultit Kit ,

- Tietoja meistä -

Olemme Sijainti GuangZhou -Suurin Lisävaruste Markkinoilla Kiinassa. 90% moottoripyörän osat myynti ovat tulleet näiltä markkinoilta! Emme ole re-myyjä, kaikki Tuotteet sarjat tulevat tehtaalta suoraan! Meidän laadunvalvonta on vertaansa vailla.

Olemme suurin moottoripyörä tuulisuojan tehtaat,Monet kansainväliset moottoripyörän osia jälleenmyyjille tekemään yhteistyötä kanssamme.Itse asiassa, EBAY ja monet muut online-myymälä on muotosuojukset ovat tulleet tehtaalta(tai kopioi meille). Meidän OstaaUusin.news store nimi: shopping2cheap

Custom Muotosuojukset:

Voimme Toimittaa Mukautetun Tuulisuojan(Myös Kilpa-muotosuojukset) palvelun kaikentyyppisiä moottoripyörä tuulisuojan. Emme voi tehdä mitään Tarroja tuulisuojan, jos sinulla on tämä vaatimus, ota palautetta meille. Muuten,me seuraamme kuvia online-esityksessä tuotantoon, tämä palvelu on ilmainen.

Jotkut Tuulisuojan sarjat ei sisällä Säiliön kansi + takakansi ,Mutta jos tarvitset niitä,ota meihin yhteyttä

Maali: Meillä on Laadukkaita Maali,jos tarvitset alasti maalaamaton tuulisuojan tulee halvemmaksi. Teemme väri(design) on hyvin lähellä kuvia verkossa, mutta ei voi olla täsmälleen sama (ei OEM) ,Kaikki markkinat ovat niin; Me voimme lähettää sinulle kuvia ja vahvista se ennen kuin toimitus, jos sinulla on tämä tarve,Tilaus ja palautetta meille.

Ruiskuvalu: 100% asennettavaksi, Laadukkaita ABS-Muovia,kalliimpia Puristus Muottiin: upouusi jälkimarkkinat Tuulisuojan (ei OEM), 93% samaa asennettavaksi kuin alkuperäisen tuulisuojan, Ehkä se täytyy tehdä joitakin muutoksia, jotta se voidaan asentaa täydellisesti , Meidän suosituksia, voit mennä ammatillinen moottoripyörä korjaamo asentaa tuulisuojan kit.

Toimitus:

Me melkein voi toimittaa mihin tahansa osoitteet maailmassa,Kuin merenkulun menetelmä, Voit valita tai Palautetta toimitustapa, kun tilauksen verkossa.

Se kestää jonkin aikaa tuotanto,Tilaukset olisi lähetetty pois sen jälkeen, kun 7-20 työpäivää, kun saamme maksun vastaanottamisesta.

HUOMAA: Tuo tullit, verot ja maksut eivät sisälly kohteen hinta tai toimituskulut. Nämä maksut ovat ostajan vastuulla,Kaikki markkinat ovat tällaiset, Jos tarvitset "Kaupallinen Invoice.xls" ottaa Selvää, Tulli,Ota meihin yhteyttä,Me lähettää sen sinulle, Jos et suostu maksamaan kaikki tullit, Koska tavarat palaa tai muuta, sinun täytyy korvata kaikki tappiot

Palaute:

Anna meille mahdollisuuden ratkaista jokin ongelma, Kerro meille ennen lähtöä mitään negatiivista palautetta tai avaamalla minkä tahansa riita päällä, Muuten,voit anna meidän epätoivottava ostajan mustalle listalle


Nataliya Trashen
2017-12-06
5/5
Second order, well packaged, all ok

Kirjoita arvostelu

Tutustu myös