Asiasanat: Kakun koristelu työkalut, Koristelu työkalut, suutin converter, Halvat kakun koristelu työkalut, Korkea Laatu koristelu työkalut, Kiina suutin converter Toimittajat.

€0.81 €0.89
 • Varastossa
 • o435


 • Ominaisuus: Eco-Ystävällinen
 • Malli Numero: Eco-Ystävällinen
 • väri: 1KPL
 • Materiaali: Muovi
 • Tyyppi: suuttimen liitin
 • Tuotemerkki: BEIGUAN
 • Kakku Työkalut Tyyppi: Koristelu Vihje Sarjaa
 • Sertifiointi: FDA

 • Pakkauksen Paino: 0.05kg (0.11lb.)
 • Yksikkö Tyyppi: pala
 • Paketin Koko: 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)

11

Ilmainen Toimitus 3 Väri Liitin Kakku Konvehti Evästeen Leikkureita Kerma Koristelu Laukut-Muunnin Kakku Työkalut, Cupcake, Että ColorSwirl 3-Värinen Liitin saumattomasti 2-3 väri icings kuin putki. Valita kaksinkertaisen pyörre-tai kolminkertainen swirl värit. Lukitus liitin palaset liittää useita koristelu laukut, jonka avulla voit pyörre 2 tai 3 väriä yhdessä yksi yksinkertainen putkiston liikkeen. 1 - Made in 100% Uusi ABS materiaali, FDA tai LFGB standardi, SGS testausseloste saatavilla 2 - Helppo käyttää ja Puhdistaa 3 - Monet mallit ovat saatavilla. 4 - Factory outlet, tervetuloa OEM malleja. 5 - Satunnainen väri huomautus: Tämä kohta on VAIN Liitin, ei ole lukien laukku ja suuttimet :)

jos olet venäläinen ostaja,täytä oikealla Vastaanotin on Koko nimi(kolme osaa)

tilauksen ,Ennen kun teet tilauksen,jos ei posti palaa takaisin paketti.

ja me älä hyväksy mitään hyvitystä tilata ilman koko nimi.

Jotta määrä yli $7 , me toimitus kirjattuna kirjeenä tai E-paketti seurantanumeron ,muuten toimitamme postitse.

Kohde lähetetään ostajan toimitusosoite VAIN, joten ole hyvä ja VAHVISTA käytettävissä osoite, ennen kuin maksaa.

KAIKKI Tavarat ovat käytettävissä,kun olet maksanut.ususlly me ' ll anna seurantanumeron, 1-2 työpäivää ja lähettää ulos pakettisi vajaan 3-5working päivää.Kun paketin lähettää,se ei voi hallita meitä,

se on erittäin riippuvainen kansainvälisestä suomi ,toivomme vilpittömästi, sinä voit ymmärtää ja odottaa kärsivällisesti ,jos viive,me yritämme parhaamme avulla voit anna meidän tietää.

Tukkumyynti: me lähetämme DHL ,UPS ,EMS tai muiden nopeasti express (ilmainen), ostat enemmän ,voimme antaa sinulle enemmän alennusta. Kun teet tilauksen, anna minun tietää.

Ennen placeing tilauksesi, ole hyvä ja vahvista hinnoittelu-ja muut tiedot toimittajan kanssa.

Varmista, että olet lukenut koko kuvaus ja hyväksyä maksutapahtuman ennen ostamista.

Hyväksymme vain maksun. Varmista, että sinulla on voimassa oleva vahvistettu huomioon ennen tarjouksen

Kaikki Maksut tulee Vahvistaa (Toimitus-ja laskutusosoitteen tulee täsmätä)Maksu on pakollinen 7 päivän kuluessa siitä päivästä, jona huutokauppa päättyy

Ei-maksu riita automaattisesti avataan, jos täyttä maksua ei ole saatu sen jälkeen, kun 14 päivän kuluessa huutokaupasta.

Emme ole vastuussa tulliselvityksen maksut

Lähdimme positiivista palautetta sinulle saatuaan maksun. Palautteesi on meille erittäin tärkeä, positiivinen palaute ja 5 Pisteet on erittäin arvostettu.

Ota meihin yhteyttä ennen lähtöä mitään negatiivista palautetta tai 1 kohta, 2 kohdan alhainen tai avata minkä tahansa riita, ota antaa meille mahdollisuuden ratkaista ongelmia ja yritämme parhaamme tyydyttää tarpeita


Kirjoita arvostelu

Tutustu myös