Asiasanat: OstaaUusin.news, OstaaUusin.news, verkkokaupoissa, Automotive, Puhelimet & Tarvikkeet, Tietokoneet Ja Elektroniikka, muoti, Kauneus & Terveys, Home & Garden, Lelut Ja Urheilu, Häät & Tapahtumat.

€4.99 €7.57
 • Varastossa
 • o288


 • Tuotemerkki: BENGU
 • Mitat: 130*19mm
 • Lähtöteho: --
 • Lämpötilan Vakaus: --
 • Input Voltagle: --
 • Ulostulo Lämpötila: --
 • Malli Numero: Butaani Kaasu-Rauta-Työkalu

 • Paketin Koko: 31cm x 21cm x 13cm (12.20in x 8.27in x 5.12in)
 • Yksikkö Tyyppi: pala
 • Pakkauksen Paino: 0.24kg (0.53lb.)

Materiaali: kova muovi

Väri: Sininen / Läpinäkyvä Vihreä

Ominaisuudet:

Tämä on erinomainen Langaton juotin. Se on ihanteellinen, että herkkä.

Sulaminen pehmentävä; muovaamaan työpaikkoja, että standard-isku soihtu ei ole riittävästi tai riittävän tarkka.

Se on erittäin helppo täyttää, koska sen erityinen muotoilu täyttö kaasu päälle tämän tuotteen ja nipistää tätä painiketta, jos haluat POIS, kun uudelleentäyttöä.

Pitää vain tarpeeksi kaasua sen jaosto varmista, että voit saada työnsä tehtyä turvallisesti ja täysin valmis.

Juotin Työkalu sininen kynä muoto

HUOMAUTUS: laite toimitetaan ilman polttoainetta, tämä tuote ei ole auto-sytyttää, niin sinun täytyy käyttää omia palo scource aloittaa se täytä säiliö täynnä kaasua, muuten se aiheuttaa tulipalon, koska paine ja myös ilman pakoputken reikä on tukossa

Tekniset tiedot:

Kaasu Kapasiteetti: 8 ml

Max käyttölämpötila:

Liekki: noin 1300 astetta;

Tron vihje: noin 450 astetta

Tuote koko: 130*19mm

Koska ero eri monitorit, kuva ei välttämättä vastaa todellista väriä kohteen. Kiitos!

Paketti sisältää:

1 x Butaani Kaasu-Rauta-Työkalu

\\' ' Me hyväksymme alipay, Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW. Maksu on suoritettava 3 päivän kuluessa tilauksen. Jos et voi kassalle heti huutokaupan lähellä, odota muutama minuutti Useimmat kohteet toimitetaan sisällä 2-5 arkipäivää sen jälkeen kun maksu on selvitetty. Kaikki tuotteet lähetetään Postitse Mail, joka yleensä vie 19-50 päivän päästä ( joskus on viive 60-90 päivää ) Kansainvälinen merenkulku edellyttää monimutkaisempaa toimitus menettelyt (kuten molempien maiden tulli -, kauttakulku-asemat jne.), Myös vaikuttaa monet tekijät, kuten lomat, sääolosuhteet jne, joten se luultavasti kestää kauemmin aikaa kohteita saapua lopullinen määränpää. Kiitos ymmärrystä tässä asiassa. Tuontitullit, arvonlisäverot ja mahdolliset muut maksut eivät sisälly kohteen hinta tai toimituskulut. Jos et ole saanut kohde ja tämä tilanne kestää, jotta 60. päivä, ota meihin yhteyttä. TÄYDEN HYVITYKSEN annetaan sinulle MITÄÄN TEKOSYYTÄ. Emme halua antaa sinulle huono ostamaan kokemus silloinkin, kun lähetys on pois meidän hallinnassamme. Toivomme vilpittömästi, voit jättää meille positiivinen kommentti ja Yksityiskohtaiset Arviot Myyjästä, jos pidät sitä ja arvostaa asiakaspalveluumme. Kiitos ajastanne ja yhteistyöstänne. Ota meihin yhteyttä ensin ennen lähtöä mitään NEGATIIVISTA palautetta, tai nostavat kaikki RIIDAT, OstaaUusin.news. Takaamme ratkaisemaan ongelmia tavalla, tulet olemaan tyytyväinen ! Asiakkaan palaute on meille erittäin tärkeää. Ota meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin voit antaa palautetta, jos on jokin ongelma ostoksesi. Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakas satisf.


Koksanita
2018-02-08
5/5
lit, as worth and sustainable flame adjustable, but when the first fart sometimes the fuel. burner in so, cheaper that 40 euro, to their pure заправлять gas, in order not dirty, which lighter for household (enough with it on 5-10 times). or butane propane-pick and need more (инфы инете in a lot). duration depends on quality soldering iron work каталитической насадке mesh (only time will show but before засориться valve can). in general, imagine, what to before, than criticize. (highly recommend "benzoatic. cold and they work but do not imagine that can solder in strong wind winter).
Yarkh 1987
2018-01-02
5/5
all working, калугу delivered in two weeks, thank you

Kirjoita arvostelu

Tutustu myös