Asiasanat: akselin tb6560, 3 akselin tb6560, cnc 3-akseli, Halpa-akseli tb6560, Laadukas 3 akselinen tb6560, Kiina cnc 3-akselin Toimittajat.

€32.44
  • Varastossa
  • o1467


  • Moottori Tyyppi: Askelmoottori
  • Malli Numero: TB6560-3AXIS
  • Paikka alkuperämaa: Kiina (Manner)

  • Paketin Koko: 25cm x 20cm x 10cm (9.84in x 7.87in x 3.94in)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
  • Pakkauksen Paino: 0.65kg (1.43lb.)

1 x 3-Axis TB6560 Stepper Motor Driver 5 x Lanka liittimet 1 x Kaapeli 1 x CD (englanti Käyttöohje & Mach3 lisenssi)

Se on 3.5 Amp stepper driver kanssa rinnakkain käyttöliittymä rakennettu.

Jos haluat työskennellä oman kannettavan tietokoneen, joka on USB-portti, voit ostaa meidän USB to Parallel-muunnin ylimääräistä.

Ominaisuudet stepper motor driver:

Toshiba TB6560AHQ siru - Korkea teho, maksimi 3.5 ajaa nykyinen piirisarja ! 1-1/16 microstep asetus - tarkkuutta ja tasaisempi toiminta kuin standardin 1, 1/2 askel! Säädettävä ajaa nykyiset asetukset kunkin toimintalinjan osalta - 25%,50%,75%,100% koko nykyinen voidaan asettaa eri stepper motors Ylikuormitus, yli-nykyinen ja yli-lämpötila turvallisuus - Täyden suojan tietokoneen ja oheislaitteiden ! Aluksella nykyinen kytkentä - Teho voidaan asettaa mukaan tietyn käyttäjän vaatimus ! Täysin suljettu-tyyppinen optinen eristys suojaa käyttäjän tietokoneen ja laitteet Rele kara käyttöliittymä - Lähdöt Max. 36V 7.5 for kara motors tai jäähdytysnesteen pumppu (vain yksi laite voi olla powered by tämä tuotos!) 4-kanavainen tuotantopanosten käyttöliittymä - Voidaan käyttää XYZ raja-ja hätä-seis ! Ammatillinen suunnittelu - Kaksi vaihetta signaalinkäsittely super anti-jammailua ! Kaksisuuntainen jatkuva nykyinen chopper-asema, jossa ei-resonoiva alue - Ohjaa moottoreita sujuvasti läpi alue ilman hiipiä vaikutus ! Neljä valvonta tulot (jaettu paria veitsiä) - Mahdollistaa asettaa raja-ja hätä-seis ! Universal arkkitehtuuri - Tukee useimpia rinnakkain ohjelmisto MACH3,KCAM4,EMC2 jne!

Dip-asetukset:

Nykyinen Asetus

1

2

Decay Mode-Asetukset

3

4

MicroStep Asetukset

5

6

100%

PÄÄLLE

PÄÄLLE

NOPEA

PÄÄLLE

PÄÄLLE

1

PÄÄLLE

PÄÄLLE

75%

PÄÄLLE

POIS

25%

PÄÄLLE

POIS

1/2

PÄÄLLE

POIS

50%

POIS

PÄÄLLE

50%

POIS

PÄÄLLE

1/8

POIS

POIS

25%

POIS

POIS

HIDAS

POIS

POIS

1/16

POIS

PÄÄLLE

Huomio: virtalähde DC 12-36V (ei mukana)

*Jännitteen Valinta:

12-16V DC virtalähde Nema 17 stepper motors

16-24V DC virtalähde Nema 23 stepperi moottorit

24-36V DC virtalähde Nema 34 askelmoottorit

(Korkea jännite polttaa hakkeen tai stepper motors!!!)

*Ampertage Valinta:

- Lähtö nykyinen virtalähde voidaan laskea seuraavia ilmaisuja:

Lähtövirta = nimellisvirta oman askelmoottorit * määrä + 2A

(Esimerkiksi, jos haluat ajaa 3 * 3 A Nema 23 stepperi moottorit, teoriassa 24V 11 A DC virtalähde on suositeltavaa, mutta korkeampi voima, kuten 24V 15A myös on hyvä.

Jos et ole varma valinta virtalähteen, ota rohkeasti yhteyttä meihin apua) teho 12V sovelletaan jäähdyttimen tuuletin 12V-Ohjaimen ulostulo-yhteensopiva 2-tai 4-vaiheinen, 4,6 tai 8 johtaa stepper motors, 3A, max. Sopii unipolaarinen tai kaksisuuntainen stepper motors. Jännite säännelty karan nopeus määräysvallassa rinnakkainen liitäntä toiminto syöttöjännite.

Tekniset tiedot:

Sähköiset ominaisuudet (ympäristön lämpötila Tj = 25 pm)

Ottoteho

12 - 36V DC virtalähde

Stepper motor drive nykyinen

3 A (huippuarvo 3.5 A)/akseli

Aseman tyyppi

Double-napainen jatkuvaa PWM-lähtö vaikuttaminen

Yhteensopiva Stepper motors

2/4 Vaihe, 4/6/8 johtaa stepper motors majoitusliike, 3.5 A

*Yksinkertaisia ratkaisuja, jos ohjain ei toimi oikein: tarkista ohjelmiston asetukset mukaan Kuva.5 ja Fig.6 Ota mukainen rinnakkaiskaapeli on ollut pluged tiukasti Ota kytke virta pois päältä ennen kuin vaihdat dip-asetukset käytä vakaa korkea laatu DC virtalähde tähän driver Ongelmia Mach3: lla käyttäen, katso Mach 3 Käyttöopas Jos ongelma ei ratkea, ota rohkeasti yhteyttä!

Hyväksymme QIWI -, Luotto-Kortti,T/T,Western Union,MoneyGfram ja Shekki .Toimitamme tavarat kuluessa 1-5 arkipäivän kuluessa saatuaan maksun. Tilaukset peruutetaan, jos maksua ei ole saatu 10 päivän sisällä ostopäivästä

Kaikki tuotteet myydään upouusi. Jos saat väärän tai viallisen kohteen lähetä meille sähköpostia 7 päivän sisällä siitä päivästä, jona vastaanotat tuotteen. Myöhemmin kuin 7 päivää kohde ei hyväksytä returnning. Jos tilaus on viallinen,lähetämme varaosia sinulle saatuaan todiste siitä, viallisia kuvia kohteita, jotka olet saanut, ja ilman lisämaksua.Toimitus-ja käsittelykulut ei palauteta.Kaikki palautukset tulee sisältää kaikki alkuperäiset ehjät, uudelleen kysytty kunnossa,kaikki pakkaukset, mukaan lukien käyttöohjeet, takuu muodot,jne. Ostaja on responsilble palautuksen toimituskulut maksu

Varmista, että osoite on oikea.Jos osoite on virheellinen, paketti epäonnistua toimitus ja lähetetään takaisin myyjälle ,ostajan pitäisi maksaa ensin ja palaa toimituskulut. Toimitamme ympäri maailmaa ja julistaa alempaan arvoon tulli-Erä toimitetaan Kiinasta Manner käyttäen lentopostina, jonka EMS,UPS,DHL,ePacket tai Hongkong Post. Toimitusaika riippuu kohde-ja muita tekijöitä, se voi kestää jopa 20 arkipäivää.( Brasilia ja Venäjä olisi ottaa 20-60 päivää,koska paikalliset tavat. Jos se sattuu olemaan kaikki tullit, verot ja muut perimät maksut courier yhtiön ja kunkin maan ostajat ovat velvollinen maksamaan. Huomio: ostaja Brasiliasta tulisi tarjota CNPJ EI. tai CPF EI. kun tilaat.)


Kirjoita arvostelu

Tutustu myös