Asiasanat: penis renkaat kukko renkaat, kukko rengas, penis rengas, Halpa penis renkaat kukko renkaat, Korkea Laatu kukko rengas, Kiina penis rengas Toimittajiin.

€1.59 €1.97
 • Varastossa
 • o216


 • Materiaali: Nahka
 • Malli Numero: Kaksitoista tuhatta yhdeksänsataa kolmekymmentä neljä
 • Kohteen Tyyppi: Penis Renkaat
 • Seksuaalisesti Vihjailevia: No
 • Säädytöntä Kuva: No
 • Tuotemerkki: IKOKY

 • Paketin Koko: 18cm x 10cm x 5cm (7.09in x 3.94in x 1.97in)
 • Pakkauksen Paino: 0.026kg (0.06lb.)
 • Yksikkö Tyyppi: pala

Erittely: Tuote: Penis Rengas Materiaali: Nahka Koko: Säädettävä Uros pensi rengas viivästyttää siemensyöksyä.

Taattu yksityisyys: asiakkaiden tietosuoja on meille äärimmäisen tärkeää. Oletus nimi pakkauksessa on "Puhelin Tapauksessa"(muita vaatimuksia, ole hyvä ja lähetä meille viesti), ja meidän huomaamaton pakkaus voit tehdä ostoksia luottamusta, ainoa henkilö, joka tietää, mitä on sisällä paketti on sinun!

Paketin Mukana: 1 x Penis Rengas

MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI . (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO) Tilausten käsittelyn oikea-aikaisen maksamisen jälkeen todentaminen. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella. Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys! Koska kannan tila ja aika eroja, me valita postittaa kohteen ensimmäinen saatavilla varastoon nopea toimitus. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä OstaaUusin.news. TAI, voit valita korvaavan. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan. 12 kuukautta Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu. Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA PÄÄTTYI TAKUU. Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus OstaaUusin.news! Palautteesi on erittäin tärkeää meidän Liiketoiminnan kehitystä, Joten jätä Palautetta 5 Tähteä jos olet tyytyväinen tuotteisiimme, Kiitos erittäin paljon. Älä jätä Negatiivinen Palaute kysymättä meiltä apua, ota rohkeasti Yhteyttä meihin ensin, jos sinulla on jokin ongelma. Palaute on meidän elämää, ennen kuin sinun jättää neutraalin tai negatiivisen palautteen, ota yhteyttä saada parempi ratkaisu, ja Me vastaamme kaikki viestit mahdollisimman pian, Kiitos jo etukäteen kärsivällisyydestänne.


Kirjoita arvostelu

Tutustu myös