Asiasanat: kannettavan akku, akku kannettavan tietokoneen, a1618 akku, Halpa laptop akku, Korkea Laatu akku kannettavan tietokoneen, Kiina a1618 akku Toimittajia.

€47.57
 • Varastossa
 • o574


 • Paketti: Kyllä
 • Tyyppi: Li-polymeeri
 • Akun Jännite: 11.36 V
 • Malli Numero: A1618
 • Tuotemerkki: HONGHAY
 • Yhteensopiva Brand: APPLE

 • Paketin Koko: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
 • Pakkauksen Paino: 0.78kg (1.72lb.)
 • Yksikkö Tyyppi: pala

Lämmin vihje: sama tyyppi tietokone on myös erilainen akku. Vertaa akun muoto ostaa

Meidän syistä Valita?

tuotteen parametrit:

Merkki: HONGHAY Malli Numero: A1618 Akun tyyppi: Li-polymeeri-Akku Jännite: 11.36 V Akun Kapasiteetti: 99.5 WH 8755mAh

Väri: Musta alkuperäpaikka: Kiina

Yhteensopiva Merkki:

Apple

Solujen MÄÄRÄ:

6 soluja

Takuu:

12 kuukautta pitkä

Tuote valokuva:

Vaihto: Apple: A1618 1ICP9/47/95-ICP8/56/66-2 1ICP7/63/81-2

Sopii Kone-Malleihin : Apple: Macbook Pro 15" A1398 Retina (2015 vuotta)

Macbook Pro 15" MINUN Macbook Pro 15" MINULLE

Huomaa, koska samassa tietokoneessa on myös eri akku malleja, ennen kuin ostat, ensimmäinen avaa tietokoneen kansi takaisin, varmista, että akun malli on A1494, ostaa tai ottaa yhteyttä asiakas vahvistaa malli Tämä yhteensopivuus luettelo ei ole tyhjentävä. Jos alkuperäinen osa NRO. tai kannettavan tietokoneen malli EI. ei sisälly yhteensopivuus lista, mutta meidän akku voi silti sovi kannettavan tietokoneen. Ota rohkeasti yhteyttä meihin, jos haluat varmistaa yhteensopivuus. Myynnin jälkeen palvelu: 1. Rakas ostajat, kaikki tavarat, litium-akut myymälästämme toimitetaan kautta lentoliikenteen kanssa yksityiskohtainen seuranta numero, voitte olla varmoja, ostaa, ja me 2. Lupaamme toimittaa tavarat kolmen työpäivän kuluessa sen jälkeen, kun ostaa, ja yleensä voit seurata tavaroita yleensä sisällä 3-7 päivää. jos Kiinan loma tulee lähettää viive 3. emme hyväksy tavaroita ei pääse palauttaa aikaan sitoutumista, mutta ei sisällä sen owninformation täyttää virhe, koska ostaja kieltäytyi maksamasta tariffi kysymys express viivästyttää tavaran lähettämistä, yleensä 3-10 päivää voit online-seuranta logistiikka tiedot, emme hyväksy sitoumukset saapui aika palautusta 4. ennen kuin meillä on yleensä lähettää tavaroita on testattu toistuvasti, varmista, että sen jälkeen, kun olet vastaanottaa tavaroita ilman laadun ongelmia. Tiukkaa pakkausta varmistaa, että siellä on mitään ongelmaa parhaillaan kuljetus 5.

Voit tilata suoraan mitattuna tavaroiden varaston käytettävissä, ja kaikki tavarat myymälästämme on 1 vuoden takuu.

jos et vieläkään voi varmista, että akku, ota meihin yhteyttä. 6. eceive tavarat, tarkista paketin, tavaroiden ja jos se on vaurioitunut tai kadonnut, ota kieltäytyä. Jos et voi vastaanottaa tavaroita, jotka meaned ei ole ongelma ja katsotaan ole menetetty. 7. Ilmainen postitus kohteita vain valituissa maissa, tarkista toimitus ja koostumus luettelo lisätietoja. Lähettämistä varten tasoittaa ja nopeasti, voimme aluksen kohteita via muut kuriiri -, päätös meistä on lopullinen. P roblem ratkaista: Miksi ei voi minun akun? Miten vahvistaa edellisen akku ei ole huono On 4 tärkeimmät syyt notebook: 1, akun tiedot, ongelma ei ole aktivoitu tai sähköinen ydin elämän; 2, virtalähde käytetty pitkään aikaan, siru sisällä ohjaus maksu on ikääntyminen, voi periä; 3.Kannettavan emolevyn ongelma 4, käyttö-akun lämpötila on 0-60 astetta, lämpötila on liian alhainen voi periä Yleisestä akku huono järjestelmään pyydetään vaihda akku tai käyttää ohjelmistoa testi kapasiteetin olen nyt ostaa, kun lähettää tavarat. Lupaamme toimittaa tavarat kolmen työpäivän kuluessa sen jälkeen, kun ostaa, ja yleensä voit seurata tavaroita yleensä sisällä 3-7 päivää. Kuinka paljon aikaa akku voidaan käyttää Pro -, käyttö-akun käyttö ja CPU teho ja näytön koko, kirkkaus, suurempi näyttö tai SUORITTIMEN hallussaan enemmän (kuten elokuvien katseluun), sitä enemmän kustannukset Yleensä viite : 4 core akun valmiusaika on noin 2 tuntia, käyttö-aika on noin 1,5 tuntia 6 core akun valmiusaika on noin 2-3 tuntia, käyttö-aika on noin 2 tuntia 8 core akun valmiusaika on noin 3-4 tuntia, käyttö-aika on noin 3 tuntia 9 core akun valmiusaika on noin 3-4 tuntia, käyttö-aika on noin 3 tuntia 12 core akun valmiusaika on noin 4-5 tuntia, käyttö-aika on noin 4 tuntia akun safe Pro, tämä voi olla varma, ja nyt akun suoja aluksella on ollut latauksen, yli-lämpötila, yli-lämpötila, yli-jännite suoja, kun akun lämpötila on liian korkea, jännite on liian suuri, hän automaattisesti suojaa, niin, että akku voi käyttää normaalisti, tietokone suljetaan automaattisesti, ja nyt monet polymeeri-akut, polymeeri on kaikkein turvallinen Turvata Nykyinen yli veloittaa suojelua, Yli-jännite suoja, oikosulkusuojaus ylikuumenemissuoja, Kuinka kauan akku voi Kulta, elämän litium akku on noin 800 kertaa syklien määrä, joten yleensä niin pitkälle kuin mahdollista käyttää nopeasti loppuun (5-7%) vastaa, keskimäärin käytettävä aika on 3 vuotta


Kirjoita arvostelu

Tutustu myös