Asiasanat: LED Video Valo, Video Valo, led-video, Halvat led video valo, Korkea Laatu video valo, Kiina johti video Toimittajat.

€268.59 €298.43
 • Varastossa
 • o757


 • Malli: NIIN 48TD
 • Väri Lämpötila: 3000K - 5600K
 • Teho: 48W
 • LED ei.: 240pcs
 • Tuotemerkki: Falconeyes
 • Paketti: Kyllä
 • Väri Valvonta: portaaton säädettävissä
 • Virtalähde: 15V 5A
 • Netto Paino: 2.33 kg

 • Yksikkö Tyyppi: pala
 • Pakkauksen Paino: 8.5kg (18.74lb.)
 • Paketin Koko: 53cm x 53cm x 15cm (20.87in x 20.87in x 5.91in)

Uusi Sophiez-Sarjan LED-valo on suunniteltu peili tyyli joka tarjoaa erittäin pehmeä valaistus kaikkiin sovelluksiin. Mitään valaistu esineitä alle SophieZ LED-valo näyttää pehmeä ja aivan fantastinen ilman apua muiden kevyt määritteet. Se Sophiez-Sarjan LED-valo on kolme eri kokoa ja lähdön valinta-NIIN-28TD, NIIN 48TD ja NIIN-68TD, 28W, 48W ja 68W suhteellisen. Kaikki mallit pystyvät säädä väri lämpötila 3200K – 5600K, jossa TLCI ja 95.5. Sophiez LED on sovellettu parempi teho-ohjelma, joka mahdollistaa 100% tuotanto kaikki värilämpötila. Se Sophiez-Sarjan LED-valo on tutkittu paras LED-ranking, joka voi saavuttaa harmonisen pehmeä valo. Herkkä ohjaus laatikko on kiinnitetty takaisin valon, joissa on LCD-kosketusnäyttö. Toivottavaa valoa voidaan säätää helposti. He ovat myös suunniteltu on keskinäinen valvontajärjestelmä, (Jaa siirto-toiminto), joiden avulla on helppo käyttää useita yksiköitä.

Osa Numero NIIN 48TD valonlähde 240 Led Väri Lämpötila 3000k-5600K värintoistoindeksi ≥95 teho 48W Mitat 485×465×65mm Keskimääräinen käyttöikä 50000H Beam Kulma 65° Netto Paino 2.33 kg virtalähde 15V 5A Tarvikkeet Laukku/ Kiinnike / Verkkolaite

PS: akun on oltava sopiva LED-Valo, joka ei ole itsepuolustukseen.

Oston jälkeen, ole hyvä ja vahvista, joka plug tyyppi, sinun tulee käyttää oman maan. Muuten, meillä on perusta PayPal-osoite lähettää oikea liitin tyyppi.

1) Emme hyväksy Alipay, Länsi-Unionin, TT. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW.

2) Maksu on suoritettava 3 päivän kuluessa tilauksen.

3) Jos et voi kassalle heti huutokaupan lähellä, odota muutama minuutti ja yritä uudelleen Maksut on suoritettava 3 päivää.

1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen.

3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi.

5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella.

6. Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

7. Koska kannan tila ja aika eroja, me valita postittaa kohteen ensimmäinen saatavilla varastoon nopea toimitus.

8. Toimitus Aika:

1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#.

3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä OstaaUusin.news. TAI, voit valita korvaavan.

4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

1. 12 kuukautta Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu.

2. Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA PÄÄTTYI TAKUU.

Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus OstaaUusin.news!

Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää. Pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, jotta voimme tyydyttävästi osoite huolesi.

Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!


Majitova 96kg
2018-04-03
5/5
wonderful lights, durable. i love it.

Kirjoita arvostelu

Tutustu myös