Asiasanat: maalaus kiteitä, Diamond maalaus, diamond-kirjonta, Halpa maalaus kiteitä, Korkea Laatu diamond maalaus, Kiina diamond kirjonta Toimittajat.

€4.99 €6.24
 • Varastossa
 • o1206


 • Koko: 25x30cm, 30x37cm, 40*50cm, 50x60cm
 • Käytä: Maalauksia
 • Useita Värejä: 30-45 väri normaali
 • Tyyli: Moderni
 • Liittämällä Alue: Koko
 • Ulkoinen Pakkaus: Värillinen Laatikko
 • Kangas Pakkaus Menetelmä: Rullalle
 • Timantti Muoto: Square
 • Runko: No
 • Tuotemerkki: Zhui Tähti
 • Materiaali: Hartsi
 • Kuvio Tyyppi: Eläinten
 • Lomake: Kolmiulotteinen

 • Pakkauksen Paino: 0.7kg (1.54lb.)
 • Yksikkö Tyyppi: pala
 • Paketin Koko: 60cm x 8cm x 8cm (23.62in x 3.15in x 3.15in)

Rakas, kiinnitä huomiota! Me myydään timantti maalaukset ovat puolivalmis tuote ei sisällä runko!

Me myydään timantti maalaus materiaali on muovi, koko mosaiikki kuviot ovat porattu ulos hartsi timantti, pohjakartta, jossa liima-valokuvapaperia. Myynti diamond maalaus on myynyt ei ole laadun ongelmat eivät ole paluuta. (Esimerkki: tuote ei ole sama kuva, ei kuvittele täydellinen tuotteen koko ei näe, on viallinen, jne. ei laatu-ongelma). Tuotteen mitat ilmoitettu tuotteen kuvaus hartsi porata professional tehtaan massatuotantoon, mutta myös pieni, on väistämättömän viallinen, poraa, Kiitos ymmärrystä! Hartsi diamond tulee olemaan enemmän yli 30% vähemmän poraus-ilmiö ei yleensä näy, ota varma hankinta.

[DIY Diamond maalaus tuotannon vaiheet]

1. Avaa-ruutuun ja tarkista diamond kiinnittää erityistä työkalut.

2. Näytä hartsi timantin väri, järjestää, jotta koodaus.

3. Paljastaa nauha piirustus edellä näet paljon symboleja, jotka vastaavat värikoodit.

4. Mukaan vastaava värikoodattu puristin vastaavat hartsi kuoret timantteja.

5. Ehdotti, että yksi tyyppi hartsi timantti yksi sarja valmistuu nopeammin.

6. Jotta voidaan luoda täydellinen timantti maalaus, piirustukset laittaa yhteen paikkaan jokainen rivi symbolit ei tarvitse jäädä jumiin timantteja.

7. Leikkaa hyvä kuva piirustukset pidä lajitellaan array asennettu koneeseen materiaalin yläpuolella.

8. Jatkokset tarvitse taulu vastaan siisti, ei ole halkeamia.

9. kun hyvä taistella, loput aukko liimaa vastaavat symbolit timantteja.

10. Loppuun on hyvä diamond piirustus, laita se valintasi sopiva kehys (ravintola ei tarjoa framework).

[DIY Diamond maalaus Ehkäisytoimi]

1. Viite ennen toiminnan vaiheet.

2. Jos et tiedä, mitä väriä käyttää, katso väri taulukko.

3. Koottu hartsi timantti-malli on otettava pisteen sisällä cut line, ja sitten leikata paloja, jotta kokonaisvaikutus.

[Vinkkejä]

1. Hartsi diamond syömäkelvottomia, älä anna lasten leikkiä onnettomuuksien välttämiseksi, kuten nielemisvaikeuksia.

2. Piirustus on pidettävä puhtaana, Muuten, liima voimaa vaikuttaa. Jos siellä on likaa tarttuvuus voi vaikuttaa niihin, joilla on alhainen lämpötila kiinteä rauta.

3. Timantit pysyvät tahmea purukumi tiiviys.

[DIY diamond maalaus ominaisuus]

1. DIY diamond maalaus voi työskennellä ja oppia vähentää stressiä, emotionaalinen säätö, aktiivinen ajattelu, parantaa itseluottamusta.

2. DIY diamond maalaus voidaan koristella perheen huoneen, tehdä elämän harmoninen.

3. DIY tuotanto voi kokea tunteen saavutus, kyky ja pitkäjänteisyyttä viljellä kärsivällisyyttä, vanhukset ja lapset ovat sopivia.

4. Tuotannon prosessi on yksinkertainen voit luoda lyhyen aikaa.

5. DIY maalaus timantti on hieno antaa ystävien ja rakkaiden ilmaista hyvä haluaa jakaa.

6. DIY diamond piirtää henkilö kaikista ikä voi olla valmistettu vuodesta, mukaan lukien lapset, perheen jäseniä ja niin perheen enemmän lämmintä.

Luonnonkaunis co Ennen maksu, lue seuraavat sisältö huolellisesti, se takaa teille hyvää ostoksia matka. 1. Meidän yhtiö hyväksyy seuraavat kauppa: Vähittäiskaupan: me hyväksymme vähittäiskaupan tapahtumia kaikkia asiakkaita ympäri maailmaa. Meillä ei ole asetettu alarajaa kaikki hyödykkeitä. Tukkumyynti: me hyväksymme tukkukaupan kaikista asiakkaita ympäri maailmaa. Jotta lievittää varaston paine, erä meidän joukko on yhtä suuri tai suurempi kuin 2 kappaletta. jos haluat suuria määriä tukkukauppa, ota yhteyttä meihin, keskustelemme tukkuhinta, kulkutavan ja niin edelleen sinulle. Uskomme, että voimme päästä tyydyttävään sopimukseen. Delivery agent: jos olet ulko-online-myyjät, voimme tarjota laivameklarin palvelu sinulle. Ota selvästi kertoa meille ostajan 's-osoitteen tiedot, kun kaupankäynti, me taistelu palvella sinua samaan aikaan, ja meidän on kunnioitettava täysin oman liikesalaisuuksia, koskaan tee mitään vahingollisia käytöstäsi. Jos maa ja alue ei sisällä maan ilmainen toimitus, voit ottaa yhteyttä meihin, me tarjoamme sinulle parhaan toimitustavan. 2. Kuljetus: Meidän tavarat ovat manner-Kiinassa. Jälkeen onnistuneen maksun, toimitamme tavarat sisällä on 3-5 työpäivän kuluessa, tavarat yleensä saapuvat 7 50 työpäivän kuluessa. Harvoissa tapauksissa, se on todennäköisesti viiveellä, joka riippuu säästä ja siirtää nopeus maan ja tavaroita. Kun tavarat on lähetetty, me aktiivisesti seurata tavaraliikenteen valtion. Me yleensä käyttää China Post pieni paketti oman liikenteen, normaaleissa olosuhteissa, tavarat toimitetaan 15-30 päivää. Mutta on muitakin tapauksia saattaa viivästyä, esimerkiksi huono sää, viivästynyt saapumista oman maan ja posti-järjestelmän viivästyksiä lähettää paikalliseen postiin ja niin edelleen. Siksi, Kiinan Postitse paketin toimitusaika on enintään 50 päivää. Huolinta-asiakkaat, Voimme myös käyttää Nopea Lähetys, kuljetus, yleensä 30 päivän kuluessa voidaan tarjoilla. 3. Tariffi: sen Jälkeen, kun tavara saapui maassasi, se voi tuottaa tiettyjä tariffit joissakin maissa. Tämä osa tariffi on maksettava sinun . Merkitsemme lahjaksi tai pienempi arvo tavaroiden voit säästää osan tullimaksuista. 4. Jälkeen-myynti palvelu: kaikki tavarat myymme tarkastetaan tiukasti. Jos voit löytää tavaroita sait laatu on ongelma (ei keinotekoisia vahingot) 3 päivän sisällä. Ota kuvia ja yhteyttä meihin, me vaihtaa tai palauttaa sinulle. 5. Palaute: Sinun tyytyväisyys on meille erittäin tärkeää. Jos olet tyytyväinen tavaroita, anna meille positiivista palautetta. Jos et ole tyytyväinen tavarat, ota yhteyttä meihin, voimme ratkaista riidat, jossa voit sijaan lähettämistä negatiivinen palaute OstaaUusin.news. Kiitos erittäin paljon.


Monetm74
2018-01-07
5/5
дошло fast! matches the description commodity! thank you!
Dancer Carim
2018-01-05
5/5
really super, packed well and fast delivery!!!
Gouldangie
2017-11-11
5/5
татарстан month came in parcel. track отслеживался. gregarious seller. sent. come in box. просыпалось two color. but not strong. photo visible. transparent film no pattern top. it's my 7. do and output clear that выкладывается lighter выкладываешь and immediately because color rhinestones where you see it. to but as. square rhinestone in this picture. after completion выложу photo.

Kirjoita arvostelu

Tutustu myös