Asiasanat: Pihdeillä, Halpa pihdeillä, 8MM kaareva pää(ylhäällä pään 0, 15 MM) Micros titaaniseoksesta 11, 5 CM pinsetit Silmään pihdit korkea laatu.

€19.50 €24.37
  • Varastossa
  • o1017


  • Tuotemerkki: nakuyosa
  • Malli Numero: J-203

  • Pakkauksen Paino: 0.1kg (0.22lb.)
  • Yksikkö Tyyppi: pala
  • Paketin Koko: 25cm x 5cm x 3cm (9.84in x 1.97in x 1.18in)

1

MÄÄRÄ: 1 kpl lääketieteelliset laitteet

1. Maailmanlaajuinen toimitus, paitsi APO/FPO. 2. Suurin osa meidän tarjoukset ovat edistäneet Ilmainen toimitus (valitut maat) Kiina post air mail tai OstaaUusin.news standard shipping. 3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoite, tilaus-osoitteen on vastattava toimitusosoitteesi. huomaathan, (venäläinen asiakas tarvitsee antaa koko nimesi,vastaanottajan nimi täytyy antaa koko nimi:mukaan Lukien: Oma nimi+ isänsä nimi + perhe nimi) 4. Toimitusaika riippuu kohde-ja muut tekijät, yleensä se voi kestää noin 15 60 työpäivää useimmat maassa,jos 60 päivää ei ole toimitettu,me täyden hyvityksen. paitsi brasilian ja jotkut kauko-maa tarvitsee kestää noin 60-90 päivää,ne maassa, jos 90 päivää ei ole toimitettu,me täyden hyvityksen. 5. Jos et ole saanut paketin 45 päivän kuluessa (ja brasilian ja jotkut kauko-maa tarvitsee 75 päivää) maksu, ota meihin yhteyttä, me seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen.

1. Positiivinen Palaute (5 tähteä) on meille erittäin tärkeää, ota jättäen pitkän positiivista palautetta ja 5 tähteä yksityiskohtaiset luokitus tilauksesi.Kun olet näytä meille kuvakaappaus sekä 5 tähteä,me annamme sinulle $1 ALENNUS-tai lahjaksi teidän seuraava tilaus. 2. Jos sinulla on ongelmia meidän tuotteita tai palveluita, ota rohkeasti ota yhteyttä ensinnäkin ennen kuin lähdet negatiivista palautetta. Me teemme parhaamme ratkaista ongelmia ja tarjota sinulle parhaat asiakas-palvelut.me yritämme parhaamme, jotta slove ongelmia. 3. Jos jaat meidän tuote linkin SNS tai Facebook , me myös antaa 5% ALENNUS-tai lahjaksi teidän seuraava tilaus.


Kirjoita arvostelu

Tutustu myös