Asiasanat: rengas hematiitti, sormuksen haltija tapauksessa, RING HALTIJAN, Halpa rengas hematiitti, Korkea Laatu rengas haltija tapauksessa, Kiinan rengas haltijalle Toimittajat.

€13.34 €15.87
  • Varastossa
  • o1161


  • Tyyppi: Square filter
  • Tuotemerkki: KEFU
  • Paketti: Kyllä

  • Paketin Koko: 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
  • Pakkauksen Paino: 0.3kg (0.66lb.)
  • Yksikkö Tyyppi: pala

rakas ostajan ystävä, kun sinulla on kysyttävää, ennen kuin maksat tai sen jälkeen, maksat ,

ota yhteyttä minuun vapaa-aikaa, yritän parhaani ratkaista sen sinulle ,

toivon, että minun store-palvelu tuo teille hyvää ostoksia kokemus.

samalla ,jos haluat saada pienempi irtotavarana hinta,,

muista sähköpostia minulle ,minä autan sinua

on mukava päivä! jos haluat päästä halvemmalla, lähetä sähköpostia minulle .hyvä, huomaa, somethings, jos ostat enemmän $7, me tarjoamme sinulle raidan numero , tarkista logistiikka tietoa, Kuvaus: Digitaalinen Ammattikäyttöön valokuvaajille ja innokas amatöörit erittäin arvo RAAKA-capture kuten he hyvin tietävät, että mitä tahansa ohjelmistoa, manipulointi, olisi seurauksena menetys laatua kuvia. Samalla päätän, että monet COKIN vaikutuksia voi olla tuotettu tietokoneella, mikä suorituskyky ohjelmisto. Tämä on erityisen totta kanssa kaikki vaikutukset, jotka liittyvät valon hallinta (valon polarisaatio, valon tasapainon, kirkkauden säätö, jne.), joilla kuvan laatu on täysin liittyvät valo asiantuntemusta aikaan ammunta. Tämä on miksi useimmat heistä nyt yhdistää käyttää tätä suodattimia jälkituotantoon. Suodattimet eivät ainoastaan tarjota korvaamaton tuki, mutta myös antaa huomattavan määrän aikaa säästävä post tuotanto-ohjelmisto työtä. Ohjaus valon ja värin suoraan raw-kuvia aikaan ammunta; Pitää laatua kuvia ilman liiallista jälkituotanto työtä; Luoda erityisiä vaikutuksia säästää aikaa tietokoneella. Sama suodatin kaikki linssit vain korvaa sovitinrengas. Kierto, liukumäki, decentre kaikkiin suuntiin enemmän tarkkuutta ja luovuutta. Sillä 11pcs Cokin-Suodattimen asetukset (Kolmas Osapuoli) Yhteensopiva Cokin P-sarja. Asteittainen suodatin on on digitaalinen käyttäjille, koska digitaalinen anturi toisin kuin elokuva on hyvin vähäinen altistuminen suvaitsevaisuutta. Yksityiskohta menetetään sekä matala ja korkea valon alueella. Voit korjata tämän, sinun täytyy asteittainen suodatin tasapainottaa sitä! Kolmannen Osapuolen Tuote Materiaali: Hartsi Koko: 94mm x 83mm Varten 9pcs Rengas-Sovitin + 1kpl Suodatin Haltijalle Cokin luova järjestelmä koostuu 3 tärkeimmät komponentit: sovitinrengas + Suodattimen Pidike + 1 tai useampia suodattimia. Ruuvaa sovitin rengas kiinni teidän linssi. Liu ' uta suodatin-haltija sovitin rengas, kunnes se napsahtaa paikalleen. Liu ' uta suodatin (3) yhteen suodatin-haltija lähtö. Sopii: Cokin P-sarjan Suodatin Super Täydellinen Asetettu Cokin P-sarja Paketin Komponentit

11pcs Asettaa Suodatin

1x G. ND2 Suodatin

1x G. ND4 Filter

1x G. ND8 Suodatin

1x Valmistunut Sininen Suodatin

1x Valmistui Oranssi Suodatin

1x Valmistunut Ruskea Filter

1x Valmistui Vaaleanpunainen Filter

1x Valmistui Punainen Suodatin

1x Valmistui Vihreä Suodatin

1x Valmistui Keltainen Suodatin

1x Valmistunut Violetti Suodatin 9pcs Rengas-Sovitin + 1 Suodattimen Pidike 49mm Rengas-Sovitin x1 52mm Rengas-Sovitin x1 55mm Rengas-Sovitin x1 58mm Rengas-Sovitin x1 62mm Rengas-Sovitin x1 67mm Rengas-Sovitin x1 72mm Rengas-Sovitin x1 77mm Rengas-Sovitin x1 82mm Rengas-Sovitin x1 3 Lähtö Suodatin Haltijalle x1

Maksu

· Hyväksymme Escrow VAIN, lähetä maksun meidän Sulkutilille:

· Escrow voit maksaa luottokortit, debit-kortit, s-ja Escrow saldot.

· Huutokauppa Numero, Nimesi ja toimitusosoite ON sisällytettävä Escrow-maksu.

· Kaikki maksut ovat odotettavissa 7 päivän kuluessa huutokaupan on suljettu. Kaikki ei-maksaa tarjoajien tulee ilmoittaa ja saada palkatonta varoitus e-Bay.

· Yhdistetty Toimitus useita kohteita on saatavilla pyynnöstä. Tarjoamme alennus Shipping & Handling Charge mitään ylimääräisiä tuote lähetetään samaan osoitteeseen.

Toimitus

1. Sen jälkeen, kun maksu on poistettu, tämä tuote lähetetään kautta Standard Air Mail (Hongkong Post) 48 tunnin kuluessa, mutta jättää viikonloppuisin ja muita lakisääteisiä vapaapäiviä.

2. Kaikki tuotteet on ilmoitettu "Lahja" kanssa alhaiset arvo, me aina yrittää laillisesti minimoida tuontitullien asiakkaille. Ota ystävällisesti huomaa, että emme ole vastuussa mistään tullit.

3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi.

5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella.

6. Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

7. Koska kannan tila ja aika eroja, me valita postittaa kohteen ensimmäinen saatavilla varastoon nopea toimitus

myyntihetkellä

· Kaikki meidän tuotteet on tarkistettu ja pakattu hyvässä kunnossa. Jos tuote on viallinen, ilmoita meille 14 päivän kuluessa saatuaan kohteen, vaihdamme uuteen tai hyvityksen, jos optio-out (merenkulku -, vakuutus-ja käsittelykulut ei palauteta).


Wanted 113
2018-01-11
5/5
super
Justinecl
2017-12-25
3/5
thought into FILTERS CRYSTAL QUALITY though are not the fuesen plastic a card

Kirjoita arvostelu

Tutustu myös