Asiasanat: vieheet lentää, Kalastus Uistin, muovia helistimet lisää, Halvat uistimet lentää, Korkea Laatu kalastus uistin, Kiinan muovia helistimet lisää Toimittajia.

€1.43 €1.91
 • Varastossa
 • o1321


 • Malli Numero: Pehmeä syötti tarvikkeet
 • Tyyppi: Keinotekoinen Syötti
 • Tuotemerkki: WDAIREN
 • Luokka: lentää uistimien
 • Asema: Ocean Vene Kalastus,Ocean Beach Kalastus,Ocean Rock Fshing,Järvi,Säiliö Lampi,Joki,Stream
 • väri: Selvää

 • Paketin Koko: 12cm x 10cm x 4cm (4.72in x 3.94in x 1.57in)
 • Yksikkö Tyyppi: paljon (20 kpl/erä)
 • Pakkauksen Paino: 0.03kg (0.07lb.)

WDAIREN 20kpl/paljon Kalastus Uistin Lentää Solmio Sitominen Kalastus Ääni Baari Muovia Helistimet Aseta Putki Pehmeä Uistin Mato Jigi WD-072 Koko: 1#,2.60 cm pituus,0.47 cm halkaisija,3beads sisällä. 2#,2.15 cm pituus,0,51 cm halkaisija,2beads sisällä. 3#,1.55 cm pituus,0.40 cm halkaisija,2beads sisällä. Väri: Kirkas Package:20kpl/paljon

1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO) 2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen. 3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite. 4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi. 5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella. 6. Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys! 7. Koska kannan tila ja aika eroja, me valita postittaa kohteen ensimmäinen saatavilla varastoon nopea toimitus. 1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia. 2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#. 3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä OstaaUusin.news. TAI, voit valita korvaavan. 4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan. 1. 12 kuukautta Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu. 2. Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA PÄÄTTYI TAKUU. Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus OstaaUusin.news! Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää, pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, jotta voimme tyydyttävästi osoite huolesi. Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!


Pappachino
2018-03-28
5/5
Arrived safely this afternoon Thanks for the great deal Jim
Paulomarcianodesouza
2018-01-09
5/5
description product line.

Kirjoita arvostelu

Tutustu myös